Öğrenci Harç İşlemleri

ÖĞRENİM ÜCRETİ VE KATKI PAYI

Öğrenim ücretleri TC Kimlik Numarası ile birlikte Halk Bankasının Türkiye’de bulunan herhangi bir ATM’sinden veya İnternet Bankacılığından yatırılabilecektir.
Harç ödemelerinizi Halkbank Mobil (Ödemeler/Vergi > Fatura ve Kurum Ödemeleri > Eğitim), Halkbank İnternet Şubesi (Ödeme/Vergi > Eğitim Ödemeleri), Halkbank ATM’lerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Ayrıca Halk Bank ATM'lerine ek olarak Ziraat Bankası ORTAK ATM 'erinden (videodaki gibi banka seçilebilen) yatırabilirler.

Ziraat Bankası Ortak ATM'den Harç Ödeme

HalkBank Dijital Parola

Nasıl Dijital Parola Alırım?

Nasıl Dijital Parola Alınır

Nasıl Dijital Parola Alırım?

• Parolamı unuttum nasıl belirlerim ?

Halkbank Mobil Uygulamasında veya Halkbank İnternet Şubesinde parolamı bilmiyorum unuttum seçeneğinden Kredi / Banka Kartınızla parola  oluşturma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

T.C. Kimlik Kartı ile Dijital Parola’nızı aşağıdaki adımları takip ederek oluşturabilirsiniz.

•          Halkbank Mobil uygulaması giriş ekranında Dijital Parola Al/Unuttum sekmesini tıklayın,
    •          İşlem için gerekli onaylarınızı verin,
    •          Kimlik kartınızı telefonunuzun kamerası ile okutun,
    •          Kimliğinizi telefonunuzun arka bölümüne yaklaştırarak NFC ile T.C. Kimlik Kartınızı okutun,
    •          SMS ile gönderilen şifre ile doğrulama adımlarını tamamlayın,
    •          Dijital Parola’nızı oluşturduktan sonra Halkbank Mobil ve halkbank İnternet Şubesini kullanmaya başlayabilirsiniz.

- 0850 222 0 400 Halkbank Dialog’u arayarak Dijital parolanızı oluşturabilirsiniz.

Halkbank Mobil’e nasıl giriş yaparım ?

Halkbank Mobil uygulamasını indirdikten sonra Müşteri / TC Kimlik numarası, parola ve cep telefonunuza gelen tek kullanımlık şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Halkbank Mobil uygulaması ile cihaz eşleşmeniz yapıldıktan sonra girişlerinizi sadece parola kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz Şifreçiz tanımı da yapabilirsiniz. Şifreçiz, parola yerine kullanabileceğiniz size özel bir koddur.