Üniversitemiz Aday Öğrenciler için Çevrimiçi Tanıtım ve Tercih Günleri Düzenleyecek

Üniversitemiz, 31 Temmuz - 4 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenleyeceği tanıtım ve tercih günleri ile aday öğrencilere kapılarını açıyor. Üniversitemiz, geleceğin üniversite öğrencilerini Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde gerçekleştireceği tercih ve tanıtım günleri faaliyetinde ağırlayacak. Detaylı bilgi için tıklayınız

Üniversitemiz ayrıca, şehir dışından katılım gösterecek aday öğrencilere yönelik çevrim içi toplantılar düzenleyecek. Bu toplantılar sayesinde, uzaktan erişim sağlanabilecek bilgi paylaşımları yapılacak ve aday öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapılacak.

Etkinlik kapsamında, üniversite aday öğrencilere puanlarına göre doğru bölümleri tercih etmeleri konusunda rehberlik hizmeti de sunulacak. Bu sayede aday öğrencilerin ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda en uygun bölümleri seçmelerine yardımcı olunacak.

Kastamonu Üniversitesi olarak tüm aday öğrencileri tanıtım ve tercih günlerine davet ediyoruz. Hayalindeki üniversiteyi keşfetmek ve geleceğine yön vermek için bizi ziyaret etmeyi unutma!

Aday Öğrenci sayfamıza ulaşmak için tıklayınız.

Üniversitemiz Tanıtım Kataloğuna ulaşmak için tıklayınız.

Not: Çevrimiçi Toplantılara Katılmak için ilgili okulun adına tıklayınız.

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ
ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI PROGRAMI