Üniversitemizde 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Yabancı Uyruklu Öğrenci 1.Yerleştirme sonucuna göre kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 21 Haziran-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kayıtların sorunsuz yürütülmesi için 17.06.2021 tarihinde saat:13’30 da akademik birim öğrenci işleri personelini bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Yabancı uyruklu öğrenci kayıtlarının yanı sıra ÖSYM tarafından YKS sonucuna göre yerleşen adayların kayıtları hakkında da bilgilendirme yapılmıştır.

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü Dr.Ahmet Rıfat KAYIŞ

Öğrenci İşleri Daire Başkan V.Şule SOLAKOĞLU

Şube Müdürü Erdem ZENGİN

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Sorumlusu Süheyla KILIÇ, Yabancı Uyruklu Öğrencilerden sorumlu Kerim SÖYLEMEZ, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Personeli Akademik Birimlerin Öğrenci İşleri personeli ve diğer personelin katılımı ile toplantı Merkez Kütüphanede gerçekleştirilmiştir.

yabanci uyruklu1