PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİNE BAŞLAMIŞ VE 2023-2024 GÜZ DÖNEMİNDE MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ OKULU PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYIT DUYURUSU

YAZ OKULU PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAYDI;

• ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ ÜZERİNDEN DERS SEÇİMİ VE KAYDETME İŞLEMİ YAPILIP YAZ OKULU ÜCRETİ BANKAYA ÖDENDİKTEN SONRA DERS KAYDI KESİNLEŞTİRME İŞLEMİ YAPILACAKTIR.

DERS KAYIT TARİHİ: 10-14 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDADIR.

• DERSLERİN DANIŞMAN TARAFINDAN ONAYLANMASI.

DANIŞMAN ONAYI: 13-14 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDADIR.