İlçelerde Bulunan Birimlere Yönelik Öğrenci Bilgi Sistemi ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

25.03.2022 Cuma günü saat 10.30'da Öğrenci Bilgi Sistemi ile ilgili, ilçelerde bulunan meslek yüksekokulu sekreterleri, birim öğrenci işleri sorumluları ve bölüm sekreterlerinin katılımıyla online olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının kaydına ulaşmak için tıklayınız.

(Toplantı kaydı KVKK sebebiyle şifre olup, şifre Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından sorumlu personle paylaşılmıştır.)