7417 SAYILI AF KANUNU KAPSAMINDA YATAY GEÇİŞ İLANI

2022-2023 Güz Yarılı Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri:

Başvuru Başlangıç Tarihi:     01 Eylül 2022

Başvuru Bitiş Tarihi :             12 Eylül 2022

Sonuçların İlanı:                     16 Eylül 2022

Kesin Kayıt Tarihleri:             19-21 Eylül 2022

Yatay geçiş başvurusu için gerekli belgeler

1) Dilekçe tıklayınız.

2) Öğrenci Belgesi

3) ÖSYS Sonuç Belgesi

4) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5) Ders İçerikleri

6) Transkript

Öğrencinin, 7417 sayılı Af Kanunu kapsamında kayıt yaptırmış ve Üniversiteye giriş yılındaki taban puanına göre geçmek istediği bölüm/programın taban puanına eşit veya daha yüksek olması gerekir.

Kriterleri sağlayan öğrenciler, yatay geçiş yapmak istediği, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına elden veya posta ile müracaat edebilirler. Belirtilen tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvurularda gecikmeli başvurular ile eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecek ve değerlendirilmeyecektir.