2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU HAKKINDA

Üniversitemizde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yaz okulu açılmayacak olup, başka üniversitelerden ders alınabilir.

Başka üniversiteden ders alma süreci şu şekilde olacaktır:

1. Üniversitemize kayıt olduğunuz yılda, kayıtlı olduğunuz programın taban puanından daha yüksek bir programın verildiği üniversiteden ders alabilirsiniz. Farklı üniversiteden alınacak dersin müfredat, dil, kredi/AKTS ve saatini ayrıca yaz okulu akademik takvimini içeren resmî belgeyi, bir dilekçe ile ilgili akademik birim Bölüm/Program Başkanlığına başvurunuz.
  2. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının aldığı kararlara göre incelenen başvurunuz ilgili akademik birim yönetim kurulu tarafından uygun görülmesi halinde, farklı üniversiteden ders alabilirsiniz. Ders alması uygun görülen öğrenciler için öğrenciye bilgi verilecektir.