TEKNOFEST 2023 Teknoloji Yarışmaları’na Başvurular Başladı!

Cumhuriyetimizin 100. yılında, medeniyetlerin başkenti İstanbul’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023'ün Teknoloji Yarışmaları'na başvurular başladı!

Dünyan en büyük teknoloji yarışmalarının gerçekleştirileceği TEKNOFEST 2023’te bu yıl 41 farklı yarışma düzenlenecek.

Uzay ve havacılıktan, sağlık ve yazılıma, ulaşım sistemlerinden tasarım ve eğitime, çevre ve tarım teknolojilerine kadar birbirinden çeşitli ve tamamı geleceğin odak alanlarında kurgulanmış yarışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve başvurunuzu gerçekleştirmek için https://www.teknofest.org/tr/competitions/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

TEKNOFEST YARIŞMALARINA NASIL BAŞVURULUR? izlemek üzere tıklayınız.